igy-tancolt-kozel-10-eve-simon-cowell-elott-papp-mate-bence-es-a-fricska-tancegyuttes

Így táncolt közel 10 éve Simon Cowell előtt Papp Máté Bence és a Fricska táncegyüttes

Tóth Gabi tavaly novemberben, egy közös produkcióval vállalta fel kapcsolatát Papp Máté Bencével. Az énekesnő és a nála hat évvel fiatalabb táncos már ezt megelőzően együtt dolgoztak egy ideje, Papp ugyanis gyakran fellépett Tóth koncertjein a testvérével alapított Fricska táncegyüttes tagjaként.

A Fricska honlapján az olvasható,

ők a világ leggyorsabb néptáncosai, nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon.

2015 májusában világszerte ismert lett a tánccsoport neve, miután a Simon Cowell nevével fémjelzett Britain’s Got Talent című műsor előválogatóján nagy sikert arattak a zsűri és közönség körében. A produkcióról készült felvételt az nlc fedezte fel újra.

A nemzetközi sikert követően hazai pályán, a Hungary’s Got Talent színpadán is feltűnt a Fricska táncegyüttes, itt egészen a döntőig jutottak. A következő évek során számos rendezvényen felléptek, például a riói olimpián, a párizsi foci eb-n, a pekingi parlamentben, a Monte-Carlo-rali záró rendezvényén, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság egyik gálaestjén. Károly herceg 70. születésnapján a Buckingham Palotában kezet foghattak II. Erzsébet királynővel.

Az nlc hozzáteszi: Papp Máté Bence táncos tevékenysége mellett 2014 óta a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthonban oktat néptáncot.

Kapcsolódó
Papp Máté Bence minden este játszik Tóth Gabi kislányával: Fel kellett nőni ehhez a feladathoz

A táncos úgy érzi, sokat fejlődött az elmúlt hónapokban.

The post Így táncolt közel 10 éve Simon Cowell előtt Papp Máté Bence és a Fricska táncegyüttes first appeared on 24.hu.

Olvass tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük